Контроль доступу СКУД

Терра Фірма Плюс

Системи технічної безпеки

Наші інженери можуть відповісти вам на всі питання стосовно послуги Контроль доступу СКУД
Договірні відносини.
Успішний досвід проектування і монтажу систем, більше 18 років на ринку!
Ліцензовані послуги.

Проведення робіт із впровадження системи контролю та управління доступом СКУД.

Компанія «ТЕРРА ФІРМА ПЛЮС» має значний досвід проектування та впровадження СКУД – системи контролю та управління доступом як на великих підприємствах, що мають значну площу території, так і у невеликих офісних будівлях.

Комплексне впровадження системи контролю та управління доступом (розробка проекту безкоштовно).

Впровадження системи контролю та управління доступом
СКУД контроль доступу
Система контролю доступу СКУД, ціна

Впровадження системи контролю та управління доступом (абревіатура СКУД) – надійний спосіб запобігання несанкціонованому проникненню на територію, що охороняється, або в будівлю. СКУД – контроль доступу, що забезпечує комплексний підхід до охорони. Його складовими є такі елементи:

Персональний ідентифікатор Це може бути пластикова карта або магнітний брелок.
Зчитувач ідентифікатора. Повинен бути встановлений на всіх прохідних та інших місцях проходу на територію, що охороняється.
Контролер. Ключова складова системи контролю доступу СКУД. Реалізується як на основі персонального комп’ютера або сервера, так і як спеціалізований окремий пристрій.
Програмне забезпечення. Функціонал програми, окрім безпосередніх функцій контролю та управління доступом, повинен включати протоколювання переміщень працівників компанії та відвідувачів. Це дозволить за потреби відстежити їх переміщення протягом певного відрізка часу.
Устаткування блокування. Призначено для запобігання несанкціонованому проникненню особам, які не мають права доступу на певну територію або офісну будівлю. Таким обладнанням може бути турнікет, ворота, хвіртка, шлагбаум, шлюз або інші.

СКУД контроль доступу, що розмежовує відвідувачів території та співробітників організації. Крім того, система контролю доступу СКУД дає можливість диференціювати співробітників за категоріями, обмеживши доступ для певних категорій.

СКУД – контроль доступу, який легко може бути інтегрований існуючу охоронну систему об’єкта, або суміщений з іншими системами: наприклад, відеоспостереження або сигналізації. Крім цього, контроль управління доступом СКУД може здійснювати додаткові функції: наприклад, облік часу роботи працівників компанії. Замовити встановлення системи контролю доступу СКУД, ціна якої залежить від кількості елементів – оптимальне рішення!

Наша компанія має значний досвід проектування та впровадження СКУД – системи контролю та управління доступом як на великих підприємствах, що мають значну площу території, так і у невеликих офісних будівлях. Усі роботи будуть виконані «під ключ»: починаючи з розробки проєктe до його впровадження. При цьому будуть враховані всі особливості приміщення або території, що охороняється, а також всі побажання замовника. Система контролю доступу СКУД, ціна впровадження якої цілком прийнятна – ефективний захист об’єкта, що охороняється! Для уточнення деталей та оформлення замовлення слід зв’язатися з нашими фахівцями за телефоном, номер якого вказано на сайті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Послуги компанії Терра Фірма Плюс:
Вогнезахисні матеріали
Вогнезахисна обробка деревини
Вогнезахист кабельних каналів
Вогнезахисна обробка металу
Системи димовидалення