Охоронна сигналізація

Терра Фірма Плюс

Системи технічної безпеки

Наші інженери можуть відповісти вам на всі питання стосовно послуги Охоронна сигналізація
Договірні відносини.
Успішний досвід проектування і монтажу систем, більше 18 років на ринку!
Ліцензовані послуги.

Проведення робіт із впровадження системи охоронної сигналізації.

Компанія «ТЕРРА ФІРМА ПЛЮС» має значний досвід проектування та впровадження систем охоронної сигналізації як на великих підприємствах, що мають значну площу території, так і невеликі офісні будівлі.

Комплексне використання системи охоронної сигналізації (розробка проекту бесплатно).

Охоронна сигналізація
Охоронна сигналізація проектування
Монтаж охоронної сигналізації

Охоронно-пожежна сигналізація – комплексне рішення, що дозволяє ефективно протидіяти несанкціонованому проникненню на об’єкт, що охороняється, а також пожежі. По суті, пожежна сигналізація та система охоронної сигналізації використовують однакові технологічні рішення: канали зв’язку та алгоритми обробки інформації, що надходить. Тому ці дві системи доцільно поєднати в одну: систему охоронно-пожежної сигналізації.

Конструктивно системи охоронної сигналізації включають такі підсистеми:

Охоронна, що дозволяє зафіксувати спробу несанкціонованого проникнення.
Тривожна – відповідальна за екстрений виклик допомоги у надзвичайній ситуації.
Протипожежна сигналізація реєструє та передає сигнал про спалах або задимлення приміщення.

Охоронно-пожежна сигналізація, спроєктована та впроваджена фахівцями нашої компанії, дозволить уберегти майно та врятувати життя людей при виникненні надзвичайної ситуації. Ми пропонуємо виконати всі роботи під ключ починаючи від створення проекту і закінчуючи його реалізацією. Тепер усі послуги, пов’язані з автоматизованою охороною та протипожежним захистом, можна замовити в одному місці. До складу послуг входять:

Створення проекту. При цьому будуть враховані всі особливості об’єкта та побажання замовника.
Установка сигналізації.
Обслуговування охоронної сигналізації протягом терміну експлуатації.

Можлива реалізація багаторівневої охоронної системи, що передбачає охорону периметра будівлі або території, запобігання несанкціонованому доступу всередину об’єкта, що охороняється, розмежування доступу співробітників в приміщення, що особливо охороняються. Наші співробітники мають значний досвід розробки та запровадження пожежно-охоронної сигналізації будь-якої складності, що гарантує незмінно чудовий результат виконаних робіт. Сучасні технології та програмне забезпечення дозволяють запобігти надзвичайній ситуації або зменшити її наслідки.

Монтаж охоронної сигналізації буде виконано з урахуванням вимог законодавства, а розцінки на роботи, виконані фахівцями нашої компанії, приємно здивують навіть найекономнішого клієнта. Для оформлення замовлення слід зв’язатися зі спеціалістами нашої компанії за телефоном, номер якого вказано на сайті. Наша компанія готова взяти на себе роботи будь-якої складності: починаючи від встановлення охоронно-пожежної системи невеликої офісної будівлі та закінчуючи впровадженням комплексу заходів для охорони виробничого майданчика, що включає територію значної площі з адміністративними та виробничими будинками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Послуги компанії Терра Фірма Плюс:
Вогнезахисні матеріали
Вогнезахисна обробка деревини
Вогнезахист кабельних каналів
Вогнезахисна обробка металу
Системи димовидалення