Системи димовидалення

Терра Фірма Плюс

Системи технічної безпеки

Наші інженери можуть відповісти вам на всі питання стосовно послуги Системи димовидалення
Договірні відносини.
Успішний досвід проектування і монтажу систем, більше 18 років на ринку!
Ліцензовані послуги.

Система димовидалення може бути статичною або динамічною. У першому випадку дим віддаляється з приміщення разом з природним струмом повітря, що не поширюючись в інші приміщення будівлі. У другому випадку для цієї мети використовуються спеціальні пристрої: вентилятори димовидалення, клапани димовидалення, а також вентиляція димовидалення. Наша компанія має значний досвід розробки та монтажу систем димовидалення.

Комплексне впровадження системи димовидалення (розробка проекту безкоштовно).

Система димовидалення
Система димовидалення, ціна

Система димовидалення є ключовим елементом системи пожежної безпеки будівлі. Як показує статистика, значна частка постраждалих при пожежі одержує не опіки, а отруєння продуктами горіння. При тяжкому отруєнні не виключений смертельний результат, тому протидимна система необхідна для будь-якого сучасного будинку, як складова частина системи пожежної безпеки. Система управління димовидаленням, розроблена і впроваджена нашою компанією – гарантія збереження майна і здоров’я людей.

Система димовидалення може бути статичною або динамічною. У першому випадку дим віддаляється з приміщення разом з природним струмом повітря, що не поширюючись в інші приміщення будівлі. У другому випадку для цієї мети використовуються спеціальні пристрої: вентилятори димовидалення, клапани димовидалення, а також вентиляція димовидалення. Наша компанія має значний досвід розробки та монтажу систем димовидалення. Вони включають такі елементи:

Вентилятори димовидалення. Їх робота перешкоджає неконтрольованого поширення диму всередині приміщення, часто вони встановлюються на даху будівлі ( вентилятор димовидалення даховий).
Клапан димовидалення, люки димовидалення. При пожежі відкриваються автоматично, забезпечують видалення продуктів горіння. Можуть бути інтегровані в систему вентиляції будівлі.
Вентилятори підпору. Також включаються по сигналу датчика про виникнення загоряння. Їх призначення – створити надлишковий тиск повітря на шляхах евакуації. Це не дозволить диму поширитися і завдати шкоди здоров’ю людей.
Вентиляція димовидалення. Для видалення диму може бути використана звичайна вентиляція, також можливе створення відокремленої незалежної системи.

Розрахунок димовидалення – відповідальний процес. Неправильно спроєктована система може функціонувати з точністю до навпаки: замість видалення диму при пожежі вона забезпечить приплив кисню і сприятиме ескалації пожежі. Наші фахівці виконають проєктування системи у відповідності з усіма особливостями приміщення, схема димовидалення буде розроблена з урахуванням всіх актуальних нормативних актів.
Система димовидалення, ціна впровадження якої цілком прийнятна – суттєвий елемент пожежної безпеки будівлі. Наша компанія виконає весь спектр робіт, пов’язаних з розробкою та установкою цієї системи:

Розрахунок димовидалення, створення проекту.
Монтаж димовидалення, виконаний кваліфікованими фахівцями нашої компанії дозволить уникнути пошкодження майна в результаті пожежі.
Обслуговування димовидалення. Чи забезпечить працездатність системи в процесі експлуатації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Послуги компанії Терра Фірма Плюс:
Вогнезахисні матеріали
Вогнезахисна обробка деревини
Вогнезахист кабельних каналів
Вогнезахисна обробка металу
Системи димовидалення