Системи газового пожежогасіння

Терра Фірма Плюс

Системи технічної безпеки

Наші інженери можуть відповісти вам на всі питання стосовно послуги Системи газового пожежогасіння
Договірні відносини.
Успішний досвід проектування і монтажу систем, більше 18 років на ринку!
Ліцензовані послуги.

Проведення робіт по впровадженню систем газового пожежогасіння

Наша компанія пропонує якісно і в найкоротші терміни виконати монтаж системи автоматичного газового пожежогасіння. Наші фахівці мають значний досвід розробки та впровадження подібних проєктів, що гарантує надійність системи, а значить – збереження майна, яке перебуває в приміщенні.

Комплексне впровадження системи пожежогасіння газом (розробка проєкту безкоштовно).

Газове пожежогасіння використовують у випадках, коли інші способи боротьби з полум’ям незастосовні. Це може бути гасіння дорогої техніки, електроприладів і інших матеріальних цінностей (наприклад, книг і картин). Крім того, газове пожежогасіння використовується на літаках і кораблях. Найчастіше в системах газового пожежогасіння застосовуються такі гази, як азот, аргон або хладон.

Наша компанія пропонує якісно і в найкоротші терміни виконати монтаж системи автоматичного газового пожежогасіння. Наші фахівці мають значний досвід розробки та впровадження подібних проєктів, що гарантує надійність системи, а значить – збереження майна, яке перебуває в приміщенні.

Установка газового пожежогасіння конструктивно складається з наступних елементів:

  • Модуль газового пожежогасіння. Являє собою місткість з газом і пусковий пристрій.
  • Колектор. У разі, якщо система змонтована в декількох приміщеннях, балони газового пожежогасіння можуть бути об’єднані за допомогою колекторів.
  • Блок управління і сповіщувачі. Відповідають за спрацьовування системи в разі загоряння.

При виникненні пожежі спрацьовують датчики, що реагують на підвищення температури і передають дані про надзвичайну ситуацію на блок управління. Після цього починається автоматичне гасіння загоряння.

Принцип роботи автоматичної установки газового пожежогасіння заснований на витіснення кисню (необхідного для процесу горіння) іншим газом. Цей газ подається під високим тиском, при досягненні в приміщенні певної концентрації горіння припиняється. Газове пожежогасіння, ціна на установку якого влаштує навіть самого економного клієнта, є ефективним засобом, що дозволяє за лічені хвилини ліквідувати загоряння. Особливість автоматичної системи пожежогасіння – то, що ліквідація загоряння починається до прибуття спецслужб і без участі людини.

Наша компанія візьме на себе весь спектр робіт, пов’язаних з розробкою і впровадженням системи газового пожежогасіння.

До них відносяться:

  • Розробка проекту.
  • Монтажні роботи.Обслуговування газового пожежогасіння в процесі експлуатації.
  • Повторне заповнення балонів, спустошених під час пожежі.

Газове пожежогасіння МГП (абревіатура розшифровується як «модулі газового пожежогасіння) – сучасний та ефективний засіб, що дозволяє оперативно впоратися із загорянням, не завдаючи шкоди майну, що знаходиться в приміщенні. Для оформлення замовлення слід зв’язатися з фахівцями нашої компанії по телефону, номер якого вказаний на сайті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Послуги компанії Терра Фірма Плюс:
Вогнезахисні матеріали
Вогнезахисна обробка деревини
Вогнезахист кабельних каналів
Вогнезахисна обробка металу
Системи димовидалення