Системи порошкового пожежогасіння

Терра Фірма Плюс

Системи технічної безпеки

Наші інженери можуть відповісти вам на всі питання стосовно послуги Системи порошкового пожежогасіння
Договірні відносини.
Успішний досвід проектування і монтажу систем, більше 18 років на ринку!
Ліцензовані послуги.

Впровадження порошкового пожежогасіння – ефективний захід, наша компанія пропонує виконати монтаж такої системи якісно і в стислі терміни. Монтаж систем пожежогасіння порошкового, ціни на яке цілком демократичні – запорука пожежної безпеки будівлі.

Комплексне впровадження системи пожежогасіння порошком (розробка проекту безкоштовно).

Порошкове пожежогасіння
Автоматична система пожежогасіння порошкова
Монтаж систем пожежогасіння порошкового – ціни

Порошкове пожежогасіння здійснюється шляхом розпилення порошкового складу, ефективно перешкоджає поширенню пожежі. У деяких випадках порошкове пожежогасіння – єдиний спосіб загасити пожежу (наприклад, при горінні лугу водне пожежогасіння сприятиме ескалації пожежі). Наша компанія пропонує розробку і впровадження порошкової системи пожежогасіння будь-якої складності: як для невеликих будівель і приміщень, так і для значних за площею промислових об’єктів. Наші фахівці виконають весь спектр робіт:

  • Створення проекту порошкового пожежогасіння.
  • Монтаж порошкової системи пожежогасіння на об’єкті замовника.
  • Обслуговування автоматичної установки порошкового пожежогасіння в процесі її експлуатації.
  • Заміна модулів порошкового пожежогасіння.

Водне пожежогасіння в деяких випадках виявиться неефективним. Гасіння за допомогою води горючих рідин з меншою, ніж у води, щільністю, гасіння електрообладнання та хімічних речовин, гасіння окремих категорій матеріальних цінностей (картин, книг і т.д.) призведе до ще більшого збитку. Тому в таких ситуаціях оптимальним буде порошкове пожежогасіння.

Система пожежогасіння порошкова автоматична спрацьовує від датчика температури, що реагує на загоряння. Після цього в приміщенні розпорошується порошок. Його вплив на джерело полум’я відбувається комплексно:

Ендотермічний вплив порошкової суміші. Всі подібні склади володіють значною теплоємністю, тому в результаті розпилення порошку температура горіння знижується.
Зменшення доступу кисню до місця загоряння. Після нагрівання порошкової суміші відбувається хімічна реакція, в результаті якої виділяється газ, що перешкоджає горінню. Доступ кисню до вогню ускладнюється, що сприяє зниженню інтенсивності горіння.
Хімічний вплив. До складу порошкової суміші входять речовини – інгібітори процесу горіння, що веде до локалізації та припинення пожежі.

Автоматичне порошкове пожежогасіння дозволяє мінімізувати пошкодження майна в результаті пожежі: система спрацює відразу після значного підвищення температури в приміщенні і велика ймовірність, що пожежа буде загашена до прибуття спецслужб. Установка порошкового пожежогасіння – ефективний захід, наша компанія пропонує виконати монтаж такої системи якісно і в стислі терміни. Монтаж систем пожежогасіння порошкового, ціни на яке цілком демократичні – запорука пожежної безпеки будівлі. Для оформлення замовлення слід зв’язатися з фахівцями нашої компанії по телефону, номер якого вказаний на сайті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Послуги компанії Терра Фірма Плюс:
Вогнезахисні матеріали
Вогнезахисна обробка деревини
Вогнезахист кабельних каналів
Вогнезахисна обробка металу
Системи димовидалення