Системи водяного пожежогасіння

Терра Фірма Плюс

Системи технічної безпеки

Наші інженери можуть відповісти вам на всі питання стосовно послуги Системи водяного пожежогасіння
Договірні відносини.
Успішний досвід проектування і монтажу систем, більше 18 років на ринку!
Ліцензовані послуги.

Проєктування систем пожежного оповіщення, а також їх монтаж на об’єкті замовника будуть виконані з урахуванням всіх діючих нормативних актів. Це гарантує пожежну безпеку будівлі. Наші фахівці мають значний досвід розробки та впровадження автоматичних установок водяного пожежогасіння будь-якої складності: водяне і пінне пожежогасіння, дренчерні або спринклерне водяне пожежогасіння, а також будь-які інші.

Комплексне впровадження системи пожежогасіння водою (розробка проекту безкоштовно).

Водяне пожежогасіння
Проєктування систем пожежного оповіщення
Автоматичне водяне пожежогасіння

Водяне пожежогасіння – одна з найпоширеніших систем, призначених для боротьби з пожежею. Система водяного пожежогасіння є надійним захистом в разі виникнення надзвичайної ситуації. Наша компанія пропонує в стислі терміни виконати проєктування водяного пожежогасіння, а також його монтаж на об’єкті замовника. Автоматична установка водяного пожежогасіння почне гасіння пожежі до приїзду спецслужб, що дозволить мінімізувати збитки від загоряння.

Головними перевагами системи водяного пожежогасіння є наступні:

Ефективність. Установка водяного пожежогасіння швидко впорається з виниклим загорянням в автоматичному режимі.
Економічність. Вода є найдешевшим засобом пожежогасіння. Крім того, вартість впровадження і експлуатації значно нижче, ніж в інших систем.
Швидка установка, можливість демонтажу та установки в іншій будівлі. Монтаж водяного пожежогасіння може бути здійснений оперативно і з мінімальними затратами.
Необмежений ресурс вдосконалення автоматичного водяного пожежогасіння. При необхідності система в будь-який момент може бути доповнена новими елементами.

Наша компанія пропонує виконати весь спектр робіт, пов’язаних із забезпеченням пожежної безпеки будівель:

Проєктування систем пожежного оповіщення та пожежогасіння. Буде виконано з урахуванням всіх особливостей приміщення.

Встановлення водяного пожежогасіння.
Обслуговування водяного пожежогасіння. Чи дозволить підтримувати систему в працездатному стані протягом терміну експлуатації.
Проєктування систем пожежного оповіщення, а також їх монтаж на об’єкті замовника будуть виконані з урахуванням всіх діючих нормативних актів. Це гарантує пожежну безпеку будівлі. Наші фахівці мають значний досвід розробки та впровадження автоматичних установок водяного пожежогасіння будь-якої складності: водяне і пінне пожежогасіння, Дренчерні або спринклерне водяне пожежогасіння, а також будь-які інші.

Спринклерні установки водяного пожежогасіння включаються за допомогою теплового замка, що спрацьовує при перевищенні певного значення температури. Спринклерний водяне пожежогасіння – ефективна система, що дозволяє запобігти збитку будівлі в результаті пожежі.

Автоматичне водяне пожежогасіння дозволить ефективно боротися із загорянням до приїзду спецслужб. Ефективним заходом є поєднання установки водяного і пінного пожежогасіння: це дозволить оперативно загасити загоряння та уберегти майно, а також життя і здоров’я людей. Система автоматичного водяного пожежогасіння, спроєктована і впроваджена фахівцями нашої компанії – запорука пожежної безпеки будівлі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Послуги компанії Терра Фірма Плюс:
Вогнезахисні матеріали
Вогнезахисна обробка деревини
Вогнезахист кабельних каналів
Вогнезахисна обробка металу
Системи димовидалення