Вогнезахисна обробка металу

Терра Фірма Плюс

Системи технічної безпеки

Наші інженери можуть відповісти вам на всі питання стосовно послуги Вогнезахисна обробка металу
Договірні відносини.
Успішний досвід проектування і монтажу систем, більше 18 років на ринку!
Ліцензовані послуги.

Проведення робіт з вогнезахисної обробки металоконструкцій.

Компанія «ТЕРРА ФІРМА ПЛЮС» виконує всі види вогнезахисної обробки будь-яких видів металів за оптимальними цінами. Конструктивний вогнезахист для металу і покриття поверхні металу вогнезахисним складом – ефективний метод, аби запобігти завданню шкоди в разі пожежі.

Комплексна вогнезахисна обробка металоконструкцій (підбір вогнезахисних матеріалів безкоштовно).

Вогнезахист металоконструкцій
Роботи з вогнезахисту металу
Проект вогнезахисту металоконструкцій
Розрахунок вогнезахисту металоконструкцій
Вартість вогнезахисту металоконструкцій

Метал є негорючим матеріалом, але під впливом високої температури його структура порушується, що може привести до обвалення металоконструкції. Запобігти цьому дозволить ефективний вогнезахист металоконструкцій.

Фарба, яка використовується для нанесення вогнезахисного шару, здатна тривалий час ізолювати метал від дії високої температури. Це забезпечить надійність конструкції при виникненні надзвичайної ситуації.

Наша компанія пропонує весь спектр послуг з протипожежного захисту «під ключ»: починаючи від проєкту вогнезахисту металоконструкцій і закінчуючи впровадженням проєкту.

Роботи з вогнезахисту металоконструкцій будуть виконані з урахуванням діючих нормативних актів. Вогнезахист металоконструкцій, ціна якої цілком прийнятна, зможе запобігти обвалення металоконструкції в разі впливу високої температури.

Існують два способи захисту конструкції від впливу підвищеної температури:

Конструктивний вогнезахист для металу – припускає розробку проекту будівлі або споруди, в якому металоконструкції будуть максимально ізольовані від легкозаймистих і горючих матеріалів. У разі загоряння цей захід захистить метал від впливу підвищеної температури.
Покриття поверхні вогнезахисною сумішшю. Вогнезахист металоконструкцій фарбою – ефективний метод, що дозволяє запобігти значних матеріальних збитків в разі пожежі.

Проєкт вогнезахисту металоконструкцій буде розроблений з урахуванням всіх особливостей будівлі. Наша компанія гарантує ефективний вогнезахист металоконструкцій, ціна за м2 нанесення захисного покриття приємно здивує навіть самого економного замовника.

Розрахунок вогнезахисту металоконструкцій буде виконаний з урахуванням площі оброблюваної поверхні, при значному обсязі замовлення можливе надання знижки.

Вартість вогнезахисту металоконструкцій залежить від різновиду складу, який буде наноситися з метою вогнезахисту, а також від габаритів конструкції. Акт на вогнезахист металоконструкцій, зразок якого можна запитати у фахівців нашої компанії, підтверджує виконання робіт по захисту конструкції від дії високої температури. Акт на вогнезахист металоконструкцій слід підписувати представником Держпожнагляду.

Наша компанія гарантує якісне виконання робіт з вогнезахисту металоконструкцій, тому з отриманням акта не виникне проблем. Вогнезахист металоконструкцій, ціна якої цілком прийнятна – відмінний спосіб захистити конструкцію від впливу високої температури в разі пожежі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Послуги компанії Терра Фірма Плюс:
Вогнезахисні матеріали
Вогнезахисна обробка деревини
Вогнезахист кабельних каналів
Вогнезахисна обробка металу
Системи димовидалення