Вогнезахисні матеріали

Терра Фірма Плюс

Системи технічної безпеки

Наші інженери можуть відповісти вам на всі питання стосовно послуги Вогнезахисні матеріали
Договірні відносини.
Успішний досвід проектування і монтажу систем, більше 18 років на ринку!
Ліцензовані послуги.

Підбір матеріалів для вогнезахисної обробки поверхонь.

Компанія «ТЕРРА ФІРМА ПЛЮС» виконує всі види вогнезахисної обробки будь-яких видів поверхонь за оптимальними цінами. Також наші фахівці підберуть необхідні вогнезахисні матеріали.

Комплексна вогнезахисна обробка (підбір вогнезахисних матеріалів безкоштовно).

Вогнезахисна обробка матеріалів
Склад вогнезахисного матеріалу
Вогнезахисні матеріали, купити

Протипожежний захист необхідна будь-якого будинку або споруді. Будь-який матеріал – і горючий, і негорючий – схильний до руйнівної дії полум’я. Вогнезахисна обробка матеріалів – ефективний спосіб уникнути пошкодження майна і шкоди здоров’ю людей у ​​разі виникнення надзвичайної ситуації.

Склад вогнезахисного матеріалу залежить від поверхні, яку необхідно обробити для захисту від впливу високої температури. Існують такі різновиди вогнезахисних матеріалів:

Матеріал базальтовий вогнезахисний рулонний. Підходить для вогнезахисту будь-яких поверхонь, здатний витримати температуру до 900 градусів Цельсія. Додаткові плюси – є теплоізоляційним і звукоізоляційним матеріалом.

Фольгований вогнезахисний матеріал – багатошаровий, зовнішнім шаром є фольга. Це також додає матеріалу додаткові теплоізоляційні властивості.
Вогнезахисний матеріал ОГРАКС створений на основі полімерного матеріалу, при нагріванні не виділяє токсичних речовин. Призначений для нанесення вогнезахисного покриття як зовні, так і всередині приміщення.
Матеріали вогнезахисні терморозширяємі під впливом полум’я збільшують свій обсяг, створюючи надійний захист поверхні, на яку нанесені.

Вогнезахисні матеріали, купити які можливо, вибравши необхідний склад з представлених в даному підрозділі сайту – відмінний засіб для забезпечення пожежної безпеки. Крім того, фахівці нашої компанії оперативно і якісно виконають вогнезахисну обробку матеріалів : від деревини до металевих конструкцій.

Всі роботи будуть виконані відповідно до норм і правил, що регламентують протипожежну обробку. При необхідності будуть використовуватися такі матеріали, як вогнезахисний матеріал, матеріал базальтовий вогнезахисний, вогнезахисний рулонний матеріал та вогнезахисні матеріали для деревини. Наша компанія пропонує виконати роботи «під ключ»: починаючи від розробки проекту, і закінчуючи його реалізацією. Звернення в нашу компанію – гарантія якісної вогнезахисту будівель і споруд, а також будь-яких інших конструкцій.

Для уточнення деталей замовлення слід зв’язатися з нашими менеджерами по телефону, номер якого вказаний на сайті. Поєднання досвіду робіт по монтажу вогнезахисних покриттів і сучасних матеріалів – гарантія надійного захисту будівлі в разі виникнення пожежі. При необхідності можна замовити комплексну протипожежну систему, що включає активні засоби пожежогасіння, протипожежну сигналізацію і вентилятори димовидалення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Послуги компанії Терра Фірма Плюс:
Вогнезахисні матеріали
Вогнезахисна обробка деревини
Вогнезахист кабельних каналів
Вогнезахисна обробка металу
Системи димовидалення