Вогнезахист кабельних каналів

Терра Фірма Плюс

Системи технічної безпеки

Наші інженери можуть відповісти вам на всі питання стосовно послуги Вогнезахист кабельних каналів
Договірні відносини.
Успішний досвід проектування і монтажу систем, більше 18 років на ринку!
Ліцензовані послуги.

Проведення робіт з вогнезахисної кабелів і шахт кабельних каналів.

Компанія «ТЕРРА ФІРМА ПЛЮС» виконує всі види вогнезахисної обробки кабельних каналів і проходок за оптимальними цінами.

Комплексна вогнезахисна обробка кабельних шахт і кабельних ліній (підбір вогнезахисних матеріалів безкоштовно).

Вогнезахист кабельних каналів
Вогнезахист кабелів
Підхід до вогнезахисту кабелю
Захист кабельних проходок
Вогнезахист кабельних ліній
Замовити вогнезахист кабельних каналів

Вогнезахист кабельних каналів – необхідний захід, оскільки в разі пожежі кабель-канали можуть стати шляхом поширення полум’я. Працездатність електромережі будівлі в разі загоряння – також важливий аспект. Вентилятори наддуву і димовидалення, системи пожежогасіння, ліфти та освітлення – всі вони споживають електричну енергію.

В разі пошкодження електромережі полум’ям енергопостачання може припинитися. Тому вогнезахист кабелів дозволить збільшити пожежна безпека всієї будівлі. Наша компанія пропонує в найкоротші терміни і якісно виконати роботи по вогнезахисту кабелів. Це необхідно, оскільки ізоляція кабелів і самі кабель-канали зроблені з горючого матеріалу. Крім того, при їх горінні виділяється токсичний дим, вдихання якого може завдати значної шкоди здоров’ю людини.

Комплексний підхід до вогнезахисту кабелю забезпечить його високу опірність до впливу підвищеної температури. По-перше, необхідно обробити всю довжину кабель-каналу вогнезахисним складом, по-друге – створити «зону безпеки» в просторі близько кабель-каналу: цей захід також здатна запобігти неконтрольованому поширення полум’я. Ще одним ефективним заходом буде заміна звичайних кабелів на спеціалізовані – вогнестійкі.

Ще один важливий аспект вогнезахисту кабелю – захист кабельних проходок захист кабельних проходок . Полум’я може перейти в сусіднє приміщення крізь отвори в стінах, призначені для протягання кабелю. Запобігти поширенню вогню між приміщеннями зможуть вогнестійкі кабельні проходки.

Якісний вогнезахист кабельних ліній – важлива складова пожежної безпеки будівлі. Наші фахівці мають значний досвід виконання робіт по вогнезахисту кабелю, що гарантує вогнестійкість кабель-каналів. Контроль якості вогнезахисту кабелів на всіх етапах виконання робіт – запорука того, що в разі спалаху вогонь не зможе поширитися по кабельних каналах.

Комплексний підхід до протипожежного захисту будівлі або споруди дозволить зберегти не тільки майно, але здоров’я людей при виникненні надзвичайної ситуації. Звернення в нашу компанію – гарантія надійного захисту від загоряння. Наші фахівці готові виконати весь комплекс робіт по протипожежному захисту будівлі. Крім того, пропоновані нами ціни – одні з найнижчих на ринку! У цьому може переконатися будь-який подзвонив за вказаним на сайті номером телефону. Замовляючи вогнезахист кабельних каналів, клієнт нашої компанії може бути впевнений, що роботи будуть виконані якісно і точно в обумовлені терміни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Послуги компанії Терра Фірма Плюс:
Вогнезахисні матеріали
Вогнезахисна обробка деревини
Вогнезахист кабельних каналів
Вогнезахисна обробка металу
Системи димовидалення