Впровадження пожежних систем

Терра Фірма Плюс

Системи технічної безпеки

Наші інженери можуть відповісти вам на всі питання стосовно послуги Впровадження пожежних систем
Договірні відносини.
Успішний досвід проектування і монтажу систем, більше 18 років на ринку!
Ліцензовані послуги.

Пожежні системи призначені для запобігання загоряння, а також для боротьби з пожежею і його наслідками.

Теперішні системи пожежної безпеки дозволяють звести до мінімуму ризик пошкодження майна або шкоди здоров’ю людей при надзвичайній ситуації – пожежі. Наша компанія пропонує виконати весь спектр робіт, пов’язаних з розробкою і впровадженням системи автоматичної пожежної сигналізації, а також послуги з обслуговування систем пожежної сигналізації.

Система пожежної безпеки може містити наступні елементи:

  • Системи пожежного оповіщення – виконують функцію інформування жителів будинку або працівників офісу в разі виникнення надзвичайної ситуації.
  • Засоби, призначені для первинного огнетушения (вогнегасники, ящики з піском і інший інвентар).
  • Засоби автоматичного пожежогасіння.
  • Устаткування і трубопровід для подачі води під високим тиском.
  • Устаткування для димовидалення, а також вентилятори підпору (в разі пожежі створюють на шляхах евакуації надлишковий тиск повітря, щоб перешкоджати поширенню продуктів горіння в приміщенні).
  • Протипожежні завіси.

Наша компанія має значний досвід проєктуванні та монтажу систем забезпечення пожежної безпеки. Ми готові виконати весь спектр робіт, пов’язаних з впровадженням систем забезпечення пожежної безпеки. Вони включають:

Проєктування охоронно-пожежної системи. При цьому будуть враховані всі особливості об’єкта, де передбачається установка, а також всі побажання замовника.
Монтаж охоронно-пожежної системи. Буде виконаний з урахуванням всіх вимог російського законодавства і точно в обумовлені терміни.
Обслуговування пожежних систем в процесі експлуатації. Дана міра дозволить підтримувати пожежно-технічні системи в працездатному стані. Технічне обслуговування пожежної системи та технічне обслуговування систем пожежної сигналізації відповідно до діючих нормативних актів слід проводити не рідше, ніж один раз на місяць.

Системи охоронно-пожежної сигналізації, входять склад автоматичних пожежних систем, є ефективним засобом, призначеним для зведення до мінімуму ризику пошкодження майна в результаті пожежі. Системи пожежної сигналізації та системи пожежного захисту, спроєктовані і змонтовані фахівцями нашої компанії – гарантія надійності та безпеки. Для оформлення замовлення слід зв’язатися з фахівцями нашої компанії за вказаною на сайті номером телефону: система автоматичної пожежної сигналізації буде змонтована на об’єкті замовника в найкоротші терміни. Крім того, надаються послуги з обслуговування пожежних систем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Послуги компанії Терра Фірма Плюс:
Вогнезахисні матеріали
Вогнезахисна обробка деревини
Вогнезахист кабельних каналів
Вогнезахисна обробка металу
Системи димовидалення